Четверг, 2024-03-28, 11:22 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 19
На товариські матчі «Карпат» у Туреччині приходить дивитися 15 тренерів

Дві команди – три матчі. Львівські «Карпати» на завершальних зборах у Туреччині вже зіграли кілька спарингів. Їхніми суперниками наразі були лише польські клуби – «Ґурнік» (Ленчна) та «Відзев» (Лодзь). Спаринг проти останньої команди поділили... на два матчі. До обіду грала молодь, після обіду – бойовий склад. У всіх трьох матчах карпатівці святкували перемогу.

Львівська команда, як і минулого року, зупинилася в готелі «Топ-капі Пелес» на узбережжі Середземного моря. Погода та чудові футбольні поля створюють усі умови для тренувань та спарингів. Нарікати футболістам у Туреччині нема на що.

Жовтогарячий дубль

Налєпа, Федорів, Іщенко, Петрівський, Пшеничних, Худоб’як, Сучков, Кобін, Ґодвін, Батіста та Рікановіч – такий був стартовий склад львів’ян у матчі проти «Гурніка». У ... Читать дальше »

Просмотров: 867 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-19 | Комментарии (0)

Тренер команди СДЮШОР „Карпати” 1991 р.н. Андрій Грінер – про перспективи своїх вихованців

У першості України серед юнаків 1991 р.н. СДЮШОР „Карпати” після першого кола у своїй групі посідає третє місце, поступаючись лідерам – столичному ФК „Відрадний” та BRW-BIK з Володимира-Волинського – п’ятьма та двома пунктами відповідно. Отож навесні галичанам, аби вибороти одну з двох путівок у фінальний турнір, практично в кожному матчі потрібно буде перемагати. Проте провідною темою в розмові кореспондента газети з тренером 16-річних карпатівців Андрієм Грінером були не турнірні успіхи та невдачі його підопічних, а їхні перспективи щодо майбутнього у великому футболі.

- Звісно, головним моїм завданням, як і решти тренерів СДЮШОР „Карпати”, є пошук та підготовка талановитих хлопців, які за кілька років прийдуть на зміну гравцям головної команди клубу, – розпоч ... Читать дальше »

Просмотров: 1086 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-19 | Комментарии (0)

Уболівальники вже звикли до того, що «Карпати» - чи не єдиний вітчизняний клуб, що веде прозору фінансову діяльність. В одному з останніх номерів тижневика «Карпати» було оприлюднено бюджет клубу за 2006 рік. Цього разу клуб оприлюднює проект бюджетного плану на цей рік.

«Витратну частину бюджету цього року, порівняно з минулим, буде збільшено на 6 мільйонів гривень. Пов’язано це з кількома факторами. По-перше, команда грає у вищій лізі, а по-друге, ми плануємо розпочати серйозні роботи з реконструкції стадіону «Україна». Клуб здійснюватиме роботи зі встановлення підігріву поля, замінить газон, встановить нову систему поливу, проведе ремонт освітлення на арені. Це коштуватиме майже півтора мільйона гривень», - повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов.

У 2007 році видатки на зарплату працівників клубу збільшаться, адже реорганізува ... Читать дальше »

Просмотров: 745 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-19 | Комментарии (0)

Роман Зуб, львівський Гаттузо, в інтерв’ю тижневику „Карпати” - про футбольну «банду», зграю вовків, шматок червоної картки і „фунцикльора” з Польщі

У середині 90-х в «Карпатах» грав футболіст, якого жахалися суперники. Уболівальники на трибунах його поважали і обожнювали. Чимало з них ходили на стадіон саме заради нього. Пам’ятаю, мало не плакав, коли по телевізору розповідали про «злісного хулігана» Романа Зуба, якому хочуть заборонити грати у футбол. За те, що він був справедливим і казав лише правду. За те, що він у буквальному розумінні розтоптав символ суддівського свавілля – червону картку. Може, Зуб і не був суперфутболістом, зате він був людиною, до якої не можна ставитися байдуже. Тижневик «Карпати» розшукав кумира львівських трибун 90-х…

«Народився за хвилину ходи від стадіону»

- Яким було футбольне життя початку 90-х? Як ви тоді заробл ... Читать дальше »

Просмотров: 823 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-19 | Комментарии (0)

На Львівщині завершився 8-й традиційний турнір пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста. Новим переможцем змагань стала тернопільська „Нива”.
12 лютого відбулись чвертьфінали. Найбільш сенсаційний рахунок зафіксовано в матчі „Галичина” (Львів) - СКК „Пісочна” (Львівська обл.) – 0:3, адже за „Галичину” виступає чимало відомих гравців, за плечима яких виступи у вищій лізі, зокрема, екс-гравці „Карпат” Андрій Покладок, Василь Швед та Євген Михайлів. Результати інших матчів: „Рава” (Рава-Руська) - „Сокіл” (Суховля) – 1:2, ФК „Пустомити” - „Шахтар” (Червоноград) – 2:4 та „Факел” (Івано-Франківськ) – „Нива” (Тернопіль) – 0:2.
Підсумки півфіналів: „Сокіл” - СКК „Пісочна” - 4:0, „Шахтар” - „Нива” – 1:2.

Вчора у фіналі, який відбувся в Комарно, „Нива” з рахунком - 4:1 здолала „Сокіл” (Вовчук, 63, Семенюк, 69, Лівіцький, 73, Біскуп, 86 – Письк ... Читать дальше »

Просмотров: 840 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-19 | Комментарии (0)


Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz