Суббота, 2024-04-20, 1:25 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 26
Фінішував VІІІ Меморіал Ернеста Юста, в якому приймали участь 20 команд із Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.
В одному із півфіналів, який проходив у Миколаєві, збурював сенсацій СКК «Пісочна» зустрічався з суховолівським «Соколом». Однак створити нову несподіванку копунам із Пісочної не вдалося. Вони (за рахунку 0:1) довго «впиралися», але «наш» Андрій Сливка на 72 хвилині їх надії «потопив». А згодом Писько провів ще два м’ячі. «Сокіл» переміг – 4:0.

У Кам’янці-Липнику тернопільська «Нива» з мінімальною перевагою (2:1) переграла чемпіона Львівщини червоноградський «Шахтар». У ервоноградців відзначився Лящук, у «Ниви» - Стус і колишній гравець дрогобицької «Галичини» Андрій Никонович.
У фінальному матчі, який проходив у Комарно, представник другої ліги чемпіонату України «Нива» підтвердила свій клас і досить легко пе ... Читать дальше »

Просмотров: 772 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-26 | Комментарии (0)

ФК "Карпати" запрошує усіх автомобілістів, вболівальників "зелено-білого" клубу у день поєдинку проти "Кривбаса" взяти участь в автопараді Львовом.

Автоколона вирушить вулицями міста від Монумента Слави (вул. Стрийська) у неділю, 4 березня, о 11:00. Маршрут автопробігу буде визначено безпосередньо на місці збору. Доведемо, що найкраще вболівають саме у Львові!

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Просмотров: 729 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-26 | Комментарии (0)

Білорусів у „Карпатах” відтепер побільшало. В матчах другого кола „зелено-білі” кольори захищатиме зокрема 20-річний форвард мінського „Динамо” Леонід Ковєль.

Молодого нападника називають одним з найперспективніших форвардів за всю історію незалежного білоруського футболу. Ковєль вирізняється реактивною швидкістю, неординарними технікою та дриблінгом. Свого часу Леонід перебував на оглядинах у лондонському „Арсеналі”. Про гру юного білоруса тоді позитивно відгукувалися Тьєрі Анрі та Йєнс Лєманн, повідомляє видання „Бєларусская газєта”. Воротар збірної Німеччини особливо відзначив потужний удар Ковєля. Також Леонід перебував на перегляді у французькому "Ліоні". За національну збірну нападник провів 4 матчі і забив 1 гол. Оренда до кінця року з правом викупу – умови переходу Ковєля до Львова. Крім Ковеля, на правах річної оренди за „Карпати” гратиме Кіріл П ... Читать дальше »

Просмотров: 745 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-26 | Комментарии (0)

Перед останнім спаринг-матчем у Туреччині проти чеського „Баніка” у „Карпат” відбулася своєрідна „таємна вечеря”. Кожен футболіст отримав клаптик паперу, де написав прізвище свого колеги, якому довіряє капітанську пов’язку. Переможець голосування отримував право виводити у новому сезоні команду на поле і мати „ексклюзивне” право... сперечатися з арбітром.

Про кандидатуру Миколи Іщенка напередодні голосування говорили чи не найбільше. У попередньому сезоні він разом з Євгеном Шмаковим був одним із віце-капітанів команди. Відтепер він став повноправним володарем смугастої зелено-білої пов’язки. Більшість карпатівців проголосували саме за нього. Євген Шмаков знову став першим віце-капітаном, другим – Мацей Налєпа. Польський воротар після кількарічної перерви, очевидно, знову поверне собі місце у воротах - саме тому кілька голосів дісталися йому. Хоча сам Мац ... Читать дальше »

Просмотров: 770 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-26 | Комментарии (0)

Сьогодні „Карпати-2” повернулися з тренувального збору в Криму. Упродовж двох тижнів підопічні Романа Толочка та Вадима Білоцерковського готувалися на базі ФК «Кримтеплиця» в селищі Молодіжне, неподалік Сімферополя. Окрім тренувань, «Карпати-2» зіграли п’ять контрольних поєдинків.

Після бойової нічиєї з красноперекопським «Хіміком» (3:3) та поразки від ФК «Кримтеплиця» (0:2) «Карпати-2» здобули дві перемоги поспіль. Спочатку карпатівці зіграли проти молдавського клубу „Ністру” (Атакі). Гра пройшла у рівній боротьбі з чималою кількістю ігрових зіткнень. На щастя, обійшлося без травм. А єдиний переможний гол карпатівці провели на 65-ій хвилині, коли молдавани порушили правила проти Олексія Родевича, і Тарас Яворський чітко реалізував пенальті. Склад „зелено-білих” у цій зустрічі: Когут, Химич, Гурський, Куцяба, Чоба, Луцик, Даньків, Дячук-Ставицький, Василі ... Читать дальше »

Просмотров: 809 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-26 | Комментарии (0)


Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz