Пятница, 2024-03-29, 8:12 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 12
Захисника виставлено на трансфер. Воротар підписав контракт з «Металістом»

«Карпати» знову повернулися до Туреччини. Тепер місцем їх дислокації на наступні два тижні буде п’ятизірковий готель «Top Kapi Palace”, що розташований на березі Середземного моря, за 20 кілометрів від Антальї. Але зважаючи на те, що на минулих зборах карпатівці, за їхніми ж словами, лише тренувалися, їли і спали, а також знаючи вимогливість головного тренера, побачити море футболістам вдасться лише з готельного балкона...

До теплої Туреччини не поїхало двоє гравців „Карпат”: воротар Андрій Тлумак та захисник Андрій Распопов. Спортивний директор „зелено-білих” Юрій Дячук-Ставицький повідомив, що харківський „Металіст” надіслав до клубу документ, в якому було зазначено, що Тлумак підписав попередній контракт з командою Мирона Маркевича. Термін угоди – 2 роки. До завершення друго ... Читать дальше »

Просмотров: 725 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-12 | Комментарии (0)

Ще один крок назустріч фанам, які хочуть придбати абонементи на домашні матчі „Карпат” у другому колі чемпіонату України, робить „Карпати Спорт Маркетинг”. Тепер уболівальники зможуть замовити абонементи за допомогою e-mail. Достатньо лише замовити перепустку на стадіон за адресою: abonement@ukr.net, вказати бажаний сектор та залишити свій контактний телефон. Працівники відділу продажу квитків та абонементів зв’яжуться з уболівальниками та домовляться про доставку.

Інформаційний центр ФК „Карпати”

Просмотров: 789 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-12 | Комментарии (0)

На Львівщині тривають футбольні баталії в рамках 8-го традиційного турніру пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста, який працював спочатку тренером, а згодом - головним тренером “Карпат”. Ось подробиці матчів другого та третього ігрового дня за участю команди „Карпати-2”, які повідомив старший тренер команди Роман Толочко.

У вівторок, 6 лютого, карпатівці у Комарно здолали лідера першої частини змагань у групі „А” другої ліги – івано-франківський „Факел” – 2:1. Склад „Карпат-2”: Мельниченко, Василів, Гурський, Химич, Луцик, Бідловський, Даньків, Дячук-Ставицький, Опришко, Омельченко та захисник-новачок Андрій Срібний (1987 р.н.) з Коломиї. В середині тайму Руслан Опришко після розіграшу кутового удару відкрив рахунок. Проте згодом після вилучення Срібного чисельну перевагу мав „Факел”, який зусиллями Святослава Корнієнка (1989 р.н.) на 72-й хвили ... Читать дальше »

Просмотров: 835 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-12 | Комментарии (0)

"Артфулбітс". Запам’ятайте цю оригінальну назву футбольної команди. Адже саме вона перемогла у турнірі „Фан-фест-2007”, що закінчився учора ввечері. У фіналі "Артфулбітс" переміг команду „Львівшкірм’яч” з рахунком - 6:4. Після першого тайму рахунок був - 5:0, і команда розслабилася, що дозволило суперникам скоротити рахунок. Проте перемогти „шкірм’ячам” не вдалося. Цікаво, що "Артфулбітс" від першого і до останнього матчу грала без замін...

Почесне третє місце у турнірі посіла команда ФК „Коробка”, яка розтрощила „Шок” - 7:2. Тут організаторів турніру спіткала проблема. Троє гравців з різних команд забили по 17 м’ячів і стали найкращими бомбардирами. А приз був лише для одного. Зваживши усі „за” і „проти” приз вирішили віддати Роману Фляку з команди „Шок”, яка не опинилася у трійці призерів. Нагородили й інші команди. Так, приз глядацьких симпатій здобула ... Читать дальше »

Просмотров: 751 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-12 | Комментарии (0)

Четверо півзахисників „Карпат” заробили для клубу чимало грошей

500 абонементів за дві години – такий „стаханівський” результат забезпечили фани, які придбали перепустки на домашні матчі „Карпат”. До цієї рекордної цифри, окрім фанів, долучилися й ті, на кого, власне, і ходять дивитися уболівальники. За прилавками офіційних торгових точок „Карпат” стояли футболісти: Ігор Худоб’як та Аляксєй Сучков на Сихові, у кінотеатрі „Кіно”, і Євген Шмаков та Василь Кобін – на Театральній, у „Кінопалаці”. „Зелено-білі” із задоволенням виконували бажання власників абонементів: фотографувалися, роздавали автографи, дарували симпатичним львів’янкам усмішки, а львів’янам тиснули руки...

Окрім львів’ян, на акції «Карпат» був, як мінімум, один житель іншого міста. Ярослав приїхав з Івано-Франківська, щоб купити диск виробництва карпатівської телестудії, і, звісно, не мі ... Читать дальше »

Просмотров: 744 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-02-12 | Комментарии (0)


Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz