Среда, 2024-04-24, 11:09 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 12 » „Фан-фест-2007” – мініатюрна Ліга чемпіонів
„Фан-фест-2007” – мініатюрна Ліга чемпіонів
8:09 PM
"Артфулбітс". Запам’ятайте цю оригінальну назву футбольної команди. Адже саме вона перемогла у турнірі „Фан-фест-2007”, що закінчився учора ввечері. У фіналі "Артфулбітс" переміг команду „Львівшкірм’яч” з рахунком - 6:4. Після першого тайму рахунок був - 5:0, і команда розслабилася, що дозволило суперникам скоротити рахунок. Проте перемогти „шкірм’ячам” не вдалося. Цікаво, що "Артфулбітс" від першого і до останнього матчу грала без замін...

Почесне третє місце у турнірі посіла команда ФК „Коробка”, яка розтрощила „Шок” - 7:2. Тут організаторів турніру спіткала проблема. Троє гравців з різних команд забили по 17 м’ячів і стали найкращими бомбардирами. А приз був лише для одного. Зваживши усі „за” і „проти” приз вирішили віддати Роману Фляку з команди „Шок”, яка не опинилася у трійці призерів. Нагородили й інші команди. Так, приз глядацьких симпатій здобула „Реанімація”, яка грала матчі у шотландських спідницях - кілтах. Найкраща група підтримки виявилася у команди „Lviv City Firm”. Приз за волю до перемоги здобула команда „Галіція”, яка перші два матчі у групі з тріском програла, але прийшла на третю гру і боролася за кожен м’яч до останньої секунди. Цей приз має стати прикладом для інших команд, які не приходили на третій матч після двох поразок у групі.

Подарунок отримала і єдина дівчина-гравець на турнірі. Наталя Музика з „Чижикова” стала Міс „Фан-фест-2007”. А від організаторів вона отримала великий і красивий зелено-білий букет квітів. Усі переможці отримали кубки та медалі з гербом ФК „Карпати”, який виступив одним з організаторів турніру. А „Перша приватна броварня” подарувала усім 32-м командам по 6 літрів пива.

Під час нагородження переможців хлопці нарізали зеленого та білого паперу, підкинули його в повітря і створили атмосферу мініатюрної Ліги чеміпонів.

„Ми хотіли провести турнір для душі, а не для „галочки”, – каже один з організаторів турніру, керівник ГО „Карпати” Олег Солдатенко. - Думаю, нам це вдалося. Після фінального матчу до мене підходили хлопці з різних команд, казали, що вони грали в різних турнірах, але цей був для них найкращим. Наступний турнір ми проведемо навесні, і, сподіваюся, на нього заявиться ще більше команд фанів. Це треба бачити, як вони грають, як вболівають, це справжнє шоу, справжнє свято...”.

Інформаційний центр ФК „Карпати”

Просмотров: 756 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz