Среда, 2024-04-24, 5:55 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 26 » „Карпати-2” повернулися з Криму
„Карпати-2” повернулися з Криму
8:16 PM
Сьогодні „Карпати-2” повернулися з тренувального збору в Криму. Упродовж двох тижнів підопічні Романа Толочка та Вадима Білоцерковського готувалися на базі ФК «Кримтеплиця» в селищі Молодіжне, неподалік Сімферополя. Окрім тренувань, «Карпати-2» зіграли п’ять контрольних поєдинків.

Після бойової нічиєї з красноперекопським «Хіміком» (3:3) та поразки від ФК «Кримтеплиця» (0:2) «Карпати-2» здобули дві перемоги поспіль. Спочатку карпатівці зіграли проти молдавського клубу „Ністру” (Атакі). Гра пройшла у рівній боротьбі з чималою кількістю ігрових зіткнень. На щастя, обійшлося без травм. А єдиний переможний гол карпатівці провели на 65-ій хвилині, коли молдавани порушили правила проти Олексія Родевича, і Тарас Яворський чітко реалізував пенальті. Склад „зелено-білих” у цій зустрічі: Когут, Химич, Гурський, Куцяба, Чоба, Луцик, Даньків, Дячук-Ставицький, Василів, Омельченко, Опришко. У другому таймі на поле виходили Карабін, Кузик, Яворський, Тістик, Родевич, Левчук.

А вже наступного дня „Карпати-2” з рахунком - 2:1 здолали фарм-клуб „Кримтеплиці” „Спартак” (Молодіжне), який виступає зіа першість Криму. В середині першого тайму Родевич з кута штрафного майданчика влучно пробив низом повз воротаря кримчан. Після перерви спартаківці зуміли відновити рівновагу, проте під кінець поєдинку Олексій Омельченко виявився найспритнішим при добиванні і приніс перемогу „зелено-білим”. Склад „Карпат-2” у цій грі: Мельниченко, Карабін, Гурський, Табен, Гринишин, Тістик, Гордійчук, Яворський (Дячук-Ставицький, 46), Габовда, Родевич (Чучман, 46), Опришко (Омельченко, 46). Відзначимо дебют у складі „Карпат-2” учнів СДЮШОР „Карпати” Олександра Гринишина (тренер – Роман Деркач), Станіслава Чучмана (тренер – Андрій Грінер) та вихованця ЛУФК Павла Гордійчука (тренер – Ярослав Дмитрасевич).

Останнім суперником львів’ян на зборі в Молодіжному була команда “Єдність” (Пліски). Матч, який відбувся минулої суботи, пройшов під акомпанемент снігу при температурі 10 градусів нижче нуля. На слизькому штучному полі точилася запекла боротьба з рівними шансами на успіх в обох команд. Проте, на відміну від суперників,і львів’яни не зуміли скористатися гольовими моментами. Найкращі нагоди відзначитися мали Родевич (двічі) і Омельченко, але у вирішальний момент їм забракло влучності. Натомість гравці «Єдності» в кожному з таймів примусили галичан по разу розпочинати з центра поля. Перший м’яч у воротах «Карпат-2» опинився на 21-й хв. після помилки кіпера Когута, а на 70-й хв. арбітр зустрічі призначив сумнівний пенальті, відбити який Мельниченкові не судилося – 0:2. Цей матч «Карпати-2» розпочали в такому складі: Когут, Чоба, Гурський, Куцяба, Василів, Даньків, Луцик, Яворський, Бідловський, Омельченко, Родевич. Після перерви на полі з’явилися Мельниченко, Левчук, Опришко, Дячук-Ставицький, Тістик, Габовда, Кузик, Гринишин, Табен, Гордійчук.

Отож в п’яти матчах у Криму «Карпати-2» два рази перемогли, стільки ж разів зазнали поразки, а ще одна зустріч завершилася внічию. Упродовж наступних трьох тижнів підопічні Романа Толочка і Вадима Білоцерковського готуватимуться у Львові, а 17-го березня поїдуть на заключний тренувальний збір до болгарської Варни.

А тим часом...

Повернення Володимира Мандзяка

Минулого тижня на роботу в ФК «Карпати» повернувся Володимир Мандзяк, який працюватиме тренером-координатором з питань розвитку дитячо-юнацького футболу у Львівській області. Нагадаємо, що в середині 90-х років Володимир Григорович працював тренером-селекціонером ФК „Карпати”, а згодом - виконавчим директором клубу. У тренерській діяльності Володимира Мандзяка також робота в командах майстрів ФК „ЛАЗ”, „Сокіл” (Золочів), міні-футбольній команді „Україна”, польському клубі ФК „Дунаєць”, команді „Карпати” (Трускавець), СДЮШОР-4 та тренера-методиста з питань розвитку футболу в обласній ДЮСШ

Юрій Назаркевич, Іван Дупнак

Просмотров: 810 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz