Пятница, 2024-03-29, 6:16 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 6 » З наступного сезону ФК «Карпати» запровадить замість паперових абонементів пластикові клубні ка
З наступного сезону ФК «Карпати» запровадить замість паперових абонементів пластикові клубні ка
7:48 PM
З наступного сезону ФК «Карпати» запровадить замість паперових абонементів пластикові клубні картки

У цьому міжсезонні ФК «Карпати» востаннє розповсюджуватиме паперові абонементи, оскільки у травні розпочнеться випуск пластикових клубних карток, за допомогою яких вболівальники потраплятимуть на домашні поєдинки команди. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор «Карпати Спорт Маркетинг», заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Дедишин.

Запровадженням пластикових клубних карток займатиметься російське підприємство «Ticket Soft». Ця фірма уже встановила систему пластикових карток на всіх найбільших стадіонах Росії. Цією ж системою в Україні уже користується донецький «Шахтар». «Карпати» стануть другим клубом в Україні, хто використовуватиме пластикові клубні картки. Спочатку точки продажу будуть лише на стадіоні «Україна», проте згодом такі точки з’являться й у різних куточках Львова. Причому у цих пунктах продажу можна буде придбати не тільки абонементи, а й інші клубну продукцію. Вболівальник матиме можливість за допомогою електронної системи самостійно вибрати для себе сектор та місце на трибуні. Клубну картку можна буде придбати заздалегідь. Передбачена також можливість групового замовлення клубних карток. Усі ці заходи, за словами Ігоря Дедишина, здійснюються насамперед для зручності вболівальника. Адже раніше абонементи можна було придбати лише у офісі «Карпат» на площі Міцкевича.

Додатковою послугою «Ticket Soft» є встановлення на стадіоні турнікетів, які дадуть змогу посилити заходи безпеки на стадіоні. Крім того, кількість людей під час матчу можна буде вичислити буквально до одного – як це робиться, скажімо, в Англії. «У нас була серйозна проблема пропуску на стадіон під час матчів команди, оскільки деякі вболівальники проходили на арену, не заплативши гроші. Завдяки турнікетам нова система на стадіоні знівелює людський фактор під час пропуску вболівальників», - заявив Ігор Дедишин.

Додатково при вході на стадіон будуть встановлені камери, за допомогою яких можна буде знайти людей, котрі намагатимуться пройти не через пропускні пункти, а іншими шляхами.

А останні паперові абонементи в історії «Карпат» можна буде придбати уже з 8-го лютого в мережі кінотеатрів «Кінопалац» за адресами вул. Театральна, 22 та пр. Червоної Калини, 81. Наступного дня продаж абонементів здійснюватиметься ще й у кінотеатрі „Копернік” за адресою Коперніка, 9. І лише з 17.00 до 19.00 8-го лютого раритетні абонементи вболівальники можуть отримати з рук провідних футболістів «Карпат». Усі бажаючі зможуть придбати абонемент з автографами футболістів «Карпат». Окрім того, зараз ведуться переговори стосовно продажу абонементів у кількох супермаркетах Львова. Додаткову інформацію щодо додаткових місць продажу Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомить найближчими днями.

Серед іншого, Ігор Дедишин повідомив, що у планах керівництва «Карпат» - оновлення асортименту клубної атрибутику напередодні нового сезону. Особлива увага приділятиметься захисту оригінальної продукції, аби вболівальник був впевнений, що не придбав підробку.

За кілька днів до початку нового сезону відбудеться традиційна зустріч керівництва, тренерів та футболістів ФК «Карпати» з вболівальниками. Наразі невідомі ані місце, ані час проведення зустрічі, проте станеться це обов’язково після заключних тренувальних зборів «Карпат» у Туреччині. Важливість та популярність цього заходу характеризує хоча б той факт, що з кожним роком такі зустрічі відвідує щораз більша кількість вболівальників. Можливо, цього разу на зустрічі буде ще більше прихильників «Карпат», особливо з інших областей України. Для ще більшої популяризації найвідомішої у Західній Україні команди, телестудія «Карпати ТБ» уже цього тижня розпочинає трансляцію програм «ПроКарпати» та «Карпати Інформ» в інших регіонах Західної України. Спочатку продукція «Карпати ТБ» транслюватиметься у Тернополі та Івано-Франківську, проте згодом географія розшириться до Луцька, Рівного, Ужгорода та Чернівців. «Ці регіони близьки до нас не лише географічно, але й за духом. Тому будемо сподіватися, що у «зелено-білих» з’явиться ще більша кількість вболівальників не тільки у нашому регіоні», - відзначив Ігор Дедишин. А невдовзі ФК «Карпати» планує розпочати розповсюдження й клубної атрибутики за межами Львівщини.

Торкнулися на прес-конференції й питання голосування на сесії Львівської міськради передачі в оренду ФК «Карпати» стадіону «Україна» з прилеглими до нього територіями. За інформацією І. Дедишина, ФК «Карпати» звернувся з листом до секретаріату Львівської міськради, аби ще раз розглянути це питання на найближчому засіданні сесії. Футбольний клуб пройшов усі необхідні процедури, аби уже в найближчий четвер депутати повернулися до цього питання. Жодних зауважень від жодної з необхідних комісій міськради, за словами Ігоря Дедишина, немає. Зараз відбувається роз’яснювальна робота з керівниками усіх фракцій Львівської міськради, і, за прогнозами І. Дедишина, міськи обранці уже дозріли до того, аби позитивно проголосувати після розгляду на сесії цього питання. Зазначимо, що при повторному голосуванні для затвердження цього питання необхідно ¾ голосів усіх депутатів.

Юрій Басенко, Інформаційний центр ФК «Карпати»

Просмотров: 814 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz