Пятница, 2024-04-19, 1:04 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Февраль » 6 » На третій тренувальний збір до Туреччини з «Карпатами» поїдуть ще четверо молодих місцевих перс
На третій тренувальний збір до Туреччини з «Карпатами» поїдуть ще четверо молодих місцевих перс
7:46 PM
На третій тренувальний збір до Туреччини з «Карпатами» поїдуть ще четверо молодих місцевих перспективних футболістів

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив асистент головного тренера ФК «Карпати» Володимир Беззуб’як. На збори поїдуть по двоє футболістів з «Карпати-2» та СДЮШОР «Карпати». Наразі прізвища цих футболістів Володимир Беззуб’як не назвав.

Виклики юних гравців на тренувальні збори основної команди проводяться не стільки для того, аби ті одразу претендували на місце в основному складі команди, як для того, аби ці гравці відчули смак дорослого футболу. Як приклад, Володимир Беззуб’як навів 16-річного Андрія Левчука, що їздив з командою на другий міжсезонний збір до Антальї. «В цілому він себе непогано зарекомендував, проте за кілька днів стало помітно, що Левчук не витримує наразі тих фізичних навантажень, до яких уже звикли гравці основного складу. Це й не дивно, адже він ще школяр. Але після того, як ми зменшили для нього фізичні навантаження, Андрій непогано себе проявив в останньому контрольному поєдинку. У нього є великий потенціал», - зазначив Володимир Беззуб`як. Проте, на думку тренера, після цих зборів Левчуку доведеться повернутися до матчів другої ліги, і наразі там удосконалювати свою майстерність. А підтягувати талановиту молодь до «основи» - це, на думку Беззуб’яка, перспективний шлях. Тим паче, що таке завдання перед тренерським штабом ставить Почесний президент «Карпат» Петро Димінський.

Уже в цю п’ятницю команда вилетить на заключний тренувальний збір до Туреччини, де награватиметься основний склад команди на друге коло. До Туреччини, за інформацією Володимира Беззуб’яка, полетить приблизно така ж кількість гравців, як і на попередні збори. Поки що найбільше шансів пробитися до основного складу мають голкіпер Мацей Налєпа та форвард Мірослав Рікановіч. До речі, у кількох футболістів «Карпат» влітку закінується термін контракту, тому зараз ведуться переговори, аби продовжити з ними угоди.

З командою на заключний збір точно полетить серб Мірослав Рікановіч, котрий непогано зарекомендував себе на попередніх зборах. Володимир Беззуб’як охарактеризував цього футболіста як вискотехнічного, з хорошою тактичною підготовкою, розумінням гри та вмінням зіграти на «другому» поверсі. Точно на зборах не буде румуна Петкуца, який, за словами помічника Олександра Іщенка, не готовий ні у фізичному, ні у морально-психологічному аспектах підсилити львівську команду. Не проявили себе належним чином також й білоруські потенційні придбання «Карпат» Дмитрій Ровнейко та Кіріл Павлючек. Що стосується останнього, то Володимир Беззуб’як зазначив, що гравець досить добре з професіональної точки зору зарекомендував себе на зборах у Трускавці, але через травму не зміг належним чином проявити себе у Туреччині. Окрім того, у цих гравців, на думку Беззуб’яка, завищені трансферна ціна та особисті грошові вимоги. Тому, найімовірніше, на другий тренувальний збір вони не поїдуть.

Попередній тренувальний збір у Туреччині Володимир Беззуб’як охарактеризував як дуже успішний. «Збори пройшли на високому організаційному рівні. У всіх чотирьох запланованих поєдинках ми перемогли команди, які мають досвід виступів у єврокубках. А в незапланованому матчі проти грузинського ФК «Зестафоні» ми дали змогу проявити себе молодим гравцям та зіграти футболістам, котрі щойно відновлювалися після травм. Перевірку боєм у тому матчі вони не витримали, тому ще зарано говорити про те, що молоді гравці уже найближчим часом зможуть на рівні виступати у вищій лізі», - зазначив В. Беззуб’як.

Опорний півзахисник «Карпат» Євген Шмаков повідомив, що усі матчі відбувалися досить цікаво, оскільки львів’янам протистояли сильні команди. Євгену сподобалися «Вісла», «Хайдук» та «Крилья Совєтов», а ще більше сподобалося, як на їхньому фоні виглядала молода львівська команда.

Юрій Басенко, Інформаційний центр ФК «Карпати»

Просмотров: 739 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz