Воскресенье, 2024-04-28, 5:34 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Январь » 25
Серед матчів восьмого туру відкритого чемпіонату Дрогобиччини з міні-футболу найнапруженішим став двобій між командою Інституту підприємництва та копунами механічного технікуму. Увесь матч гра на зустрічних курсах. Ні одній із команд не вдавалось відірватисьу рахунку з перевагою хоча б у два м’ячі. У результаті більше поталанило футзалістам ІППТ, які перемогли з результатом 4:3. У переможців два голи провів Андрій Наминанік, по одному – Роман Копач і Андрій Петричкович. Михайло Лишена, Володимир Писко та Мар’ян Шишка відзначилися у команді «механіків».

Бориславський «Каменяр» у першому таймі двічі поступався «Долотнику», але після перерви довів с вою перевагу до двох м’ячів – 5:3. Тарас Гичка зробив хет-трик, а Ігор Пенюк провів два голи. У «Долотника» по одному м’ячу провели Павло Антонов, Євген Дмитрієв та Мирон Ілик.
Єдиний нічийний результат в ... Читать дальше »

Просмотров: 950 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-01-25 | Комментарии (0)

Команда футбольного клубу «Львів» у рамках підготовки до другого кола 16-ї першості України на місцевому стадіоні “Юність” завершила перший тренувальний збір двостороннім поєдинком між умовними «жовтими» і «червоними». У грі не бракувало гострих моментів, натомість обійшлося без голів. Троє воротарів Марущак, Бандрівський і Білан діяли впевнено і завдяки їхній майстерності ворота залишилися сухими.

Богдан Бандура, головний керманич ФК «Львів», частково визначився з гравцями, які захищатимуть кольори клубу у весняній частині першості. Це воротар – Мар’ян Марущак та польові гравці – Артур Гриценко, Ростислав Горецький, Андрій Сапуга, Олександр Жданов, Олег Теплий, Андрій Ільчишин, Костянтин Деревльов, Борис Баранець, Григорій Баранець, Андрій Ханас, Іван Рябовол, Любомир Гальчук, Олександр Мандзюк, Микола Баглай, Павло Худзік.

На оглядинах перебувають І ... Читать дальше »

Просмотров: 1005 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-01-25 | Комментарии (0)

Учора, 24 січня, у Туреччині львівські „Карпати” зіграли перший поєдинок в межах других міжсезонних зборів. Голи потенційного новачка „зелено-білих” серба Мірослава Рікановіча та молодого Олега Женюха принесли „Карпатам” перемогу над клубом російської прем’єр-ліги самарськими „Крильямі Совєтов”. Росіяни змогли лише на 87-й хвилині відповісти голом престижу у виконанні Бобера.

На перший тайм львів’яни вийшли у такому складі: Налєпа, Іщенко, Федорів, Пшеничних, Ровнейко, Ґодвін, Сучков, Худоб’як, Кобін, Петкуц, Рікановіч. А в складі „Крильєв” у першому таймі на полі з’явився добре відомий львівським вболівальникам Андрій Гусін, котрий, щоправда, нічим особливим на полі не запам’ятався.

У першому таймі, як і в усьому у матчі, на полі точилася рівна боротьба з невеликою перевагою львівських „Карпат”. Мав нагоду забити Сергій Пшеничних, проте першим у матч ... Читать дальше »

Просмотров: 754 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-01-25 | Комментарии (0)

Львів залишиться без великого футболу. Це станеться, якщо міські депутати цього четверга вкотре відмовляться підтримати ухвалу про передачу футбольному клубу «Карпати» в оренду стадіон «Україна». А всьому винен новорічний, а згодом різдвяний розслабон: не хочуть міські обранці вчитуватися в рядки ухвали і нарешті ознайомитися з її змістом.

Напередодні Нового року футбольний клуб «Карпати» мав би отримати мало не новорічний подарунок від міської ради – рішення про передачу у довготермінову оренду фактично свого рідного стадіону «Україна». Однак попри всі сподівання «Карпати» так і не дочекалися від міських депутатів прийняття ухвали «Про затвердження попереднього договору, укладеного між Львівською міською радою та ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати».

Нагадаємо, що ця ухвала стала продуктом домовленостей, які були досягнуті 20 листопада між професійним клубом та міською владою за посередництва «миротворців» з Києва: президента ПФЛ Равіля Сафіуліна, екс-міністра з питань мо ... Читать дальше »

Просмотров: 816 | Добавил: lviv-football | Дата: 2007-01-25 | Комментарии (0)


Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz