Пятница, 2024-03-29, 5:38 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Январь » 24 » УВАГА, ОНЛАЙН! „Карпати” - „Крилья Совєтов”
УВАГА, ОНЛАЙН! „Карпати” - „Крилья Совєтов”
5:27 PM
Сьогодні, о 17:00 за київським часом львівські „Карпати” проведуть перший спаринг-матч у Туреччині. Суперник львів’ян - самарські „Крилья Совєтов”. Гра відбудеться в містечку Белек, на стадіоні спортивного комплексу „Аркадія”. Спеціально для уболівальників „Карпат” офіційний сайт клубу підготував сюрприз - про перебіг матчу Ви матимете можливість спостерігати за допомогою онлайн-репортажу, що оновлюватиметься кожні 15 хвилин в доповненнях до цієї новини. Не пропустіть нагоду "наживо" дізнатися про перебіг першого матчу "зелено-білих" у Новому році!

„Крилишки” в Туреччині уже провели дві контрольні гри і поки що не перемагали. У першому матчі росіяни поступилися криворізькому „Кривбасу” 0:1 (автогол у пасиві Лагієвки), а в другому не змогли переграти кишинівський „Зімбру” - 0:0.

Самарський інтернаціонал (у складі команди 18 росіян та 21 легіонер, зокрема з Кореї, Гани, ПАР, Франції, Камеруну, Чилі та Парагваю) як правило грає два тайми різними складами. До речі, в останній грі "КС" екс-карпатівець Андрій Гусін участі не брав.

Інформаційний центр ФК „Карпати”

Отже, о 17:00 в містечку Белек розпочався спаринг-матч між "Карпатами" та "Крильями Совєтов"

На перший тайм "зелено-білі" вийшли у такому складі:

"Карпати": Налєпа, Іщенко, Федорів, Пшеничних, Ровнейко, Ґодвін, Сучков, Худоб’як, Кобін, Петкуц, Рікановіч

"КС": Макаров, Ангбва, Лагієвка, Філековіч,
Бранко, Гусін, Швецов, Гаджієв, Сквернюк, Топіч,
Медвєдєв.

Слідкуйте за подіями матчу на офіційному сайті ФК "Карпати"

15 хвилина матчу. 0:0. На полі точиться рівна боротьба, без небезпечних моментів. Команди придивляються одна до одної, грають обережно, аби не завдати травм.

30 хвилина матчу. 1:0. На 20 хвилині „Карпати” відкрили рахунок! Федорів пройшов по правому фланзі, змістився в центр, прострілив і Мірослав Рікановіч пробив самарського воротаря. Перед цим суперники „Карпат” мали непогану нагоду відкрити рахунок, але їхній гравець пробив вище воріт Налєпи. Також непоганий момент був у Пшеничних. На жаль, Сергій не дотягнувся до м’яча. В цілому ж гра проходить під диктовку „Карпат”, натомість „КС” грає жорстко і не хоче поступатися.

45 хвилина матчу. Рахунок - 1:0 на користь львівських "Карпат". Після забитого м"яча гра дещо заспокоїлася - команди гольових моментів не створили

46-та хвилина матчу. На другий тайм "Карпати" вийшли повністю оновленим складом: Новак, Петрівський, Ільків, Процик, Шмаков, Ткачук, Бобилєв, Женюх, Сагайдак, Платон, Фещук.

60-а хвилина матчу. Зараз на полі у складі „Карпат” грають молоді футболісти. Після перших п’ятнадцяти хвилин тайму карпатівці виглядають непогано, вміло контролюють м’яча. Хорошу нагоду для збільшення рахунку мав Бобилєв, але по воротах не влучив.

У другому таймі за "КС" грають: Лобос, Ангбва, Лагієвка, Філековіч, Бранко, Гвазава, Швецов, Бобер, Торрес, Медвєдєв
Шевченко.

75-та хвилина. 2:0 на користь "Карпат"! На 20 хвилині другого тайму Олег Женюх наважився на удар низом з 35-и метрів. Воротар самарців на таке не очікував - м’яч від штанги залетів у ворота. Через 10 хвилин Руслан Платон вийшов сам-на-сам, але переграти воротаря не зумів. Після цього він зазнав незначного ушкодження і його замінили на Мартинюка.

87 хвилина. Бобер забиває гол престижу, з розвороту з 20 метрів пробивши у "дев`ятку" воріт Новака - 2:1.

90 хвилина. Матч завершено. У першому поєдинку 2007-го року "Карпати" перемогли "Крилья Совєтов" - 2:1.

Просмотров: 859 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz