Вторник, 2024-04-23, 10:44 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Январь » 8 » Трускавець – Анталія – Львів: новини карпатівського міжсезоння
Трускавець – Анталія – Львів: новини карпатівського міжсезоння
7:24 PM
Сьогодні, 8 січня, львівські «Карпати» повернулися з відпустки. Зранку усі футболісти з’їхалися на заміську базу команди у Брюховичах, де відбулася зустріч гравців з тренерами та керівництвом клубу. За словами спортивного директора клубу Юрія Дячука-Ставицького, після ознайомлення команди з планами на міжсезоння, гравців розділили на кілька груп. До першої увійшли воротарі «Карпат». Під наглядом Богдана Стронціцького голкіпери залишаються на базі і займатимуться у тренажерних залах, вдосконалюватимуть свою акробатичну майстерність. Усіх воротарів аж одинадцять. Окрім Тлумака, Мартищука та Налєпи у зборах візьмуть участь Новак, Мельниченко, Когут, Радь, Паньків, Шевчук, Карімов та Піцан. Вони уже приступили до роботи.

Друга група гравців під керівництвом Олександра Іщенка вирушила на перші зимові збори у Трускавець. На «курорт», окрім карпатівців, які грали у другому колі, вирушать кілька новачків. Їхні прізвища наразі не розголошуються, оскільки гравці ще не підписали контракти. Можна лише сказати, що їх четверо і вони - іноземці.

Львівська делегація, за традицією, дислокуватиметься в санаторії "Карпати". Впродовж 11 днів акцент робитиметься на кросову підготовку, заняття з акробатики та плавання. Після втягувального циклу "Карпати" повернуться до Львова 18 січня і через два дні відлетять до Туреччини в Анталью. Як і в попередні роки, в Туреччині відбудуться два підготовчі періоди тренувань. Перший з них триватиме з 20 січня до 4 лютого. Львів'яни 24 січня зіграють з російськими "Крильями Совєтов", 26 січня - з хорватським "Хайдуком", 30 січня - з польською "Віслою" (Краків), 2 лютого - з тбіліським "Динамо". Наступний турецький збір - з 11 по 24 лютого.

Також незабаром розпочне підготовку до сезону й друга карпатівська команда. До неї теж приєднається група молодих гравців. Зокрема, двоє бразильців, захисник з краснопільського «Явора», гравець юнацької збірної України з Києва, а також двоє футболістів з Луганська. Юрій Михайлович також припустив, що у випадку сприятливої погоди, 14-16 січня, можливо, відбудеться спаринг, під час якого можна буде переглянути новачків. Найкращі з них полетять з першою командою на збори до Анталії.

До речі, відбулися зміни і в тренерському складі команди. Ветерана Миколу Лапка призначено граючим тренером «Карпат».

Просмотров: 760 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Январь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz