Четверг, 2024-05-02, 0:55 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Март » 18 » Футбольні функціонери України коментують ситуацію з матчем "Карпати" - "Металіст"
Футбольні функціонери України коментують ситуацію з матчем "Карпати" - "Металіст"
3:38 PM
Олександр Єфремов
Генеральний директор ФК „Карпати”
ФК „Карпати” звернулися до голови КДК ФФУ Стефана Решка відразу після ухваленого рішення з проханням надати повний текст цього рішення, аби чітко сформулювати Апеляційну скаргу. Відповіді ми не отримали. Лише наступного дня у пресі з’явилися його коментарі та оцінки. Використовуючи їх, ми й сформулювали апеляцію і чіткі претензії до КДК, рішення якого вважаю правовим і моральним кілерством.

Ростислав Пастушенко
Старший лікар ФК „Карпати”
Одна справа, якби мова йшла про хворобу. Але у даному випадку місце має не хвороба, а справжня епідемія. Якби ми не припинили тренування і не ізолювали гравців, хворих було б не 14, як зараз, а щонайменше 25.

Равіль Сафіуллін
Президент ПФЛ
Свою позицію я висловив в голосуванні на Бюро ПФЛ, виступивши за перенесення матчу „Карпати” – „Металіст”. Я ще раз наголошую, що ситуація в „Карпатах” - це форс-мажор. Життя людське стоїть вище за очки. Але „Металіст” у даному випадку звернувся в КДК ФФУ, що скасувала наше рішення з перевагою в один голос. Я став на бік „Карпат”. Але КДК - вища інстанція. Я добре знаю Петра Петровича Димінського. І вважаю, що до питання зняття команди з чемпіонату треба підійти дуже виважено. „Карпати” - надбання не лише Львова, але й всієї України. Тож хто від цього виграє?

Анатолій Попов
Виконавчий директор ПФЛ
Якщо рішення КДК залишиться в силі і якщо апеляцію не буде задоволено на користь „Карпат”, тоді львівському клубу зарахують технічну поразку. Подальші санкції будуть залежати від звіту делегата матчу і арбітра. Вони (санкції) можуть бути, а можуть і не бути. Щодо самого рішення КДК... Воно викликає в мене сумнів, маю на увазі цифровий розклад. Тут йдеться про абсолютну більшість. Коли ПФЛ приймало рішення, „за” проголосувало 17 членів Бюро, лише один був проти. Ним є перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, який окрім роботи в ФФУ обіймає посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. ПФЛ на цю ситуацію вплинути не може. Це може зробити Апеляційний комітет ФФУ. Але ж ми вчинили логічно! Два роки тому Бюро ПФЛ перенесло матч „Дніпро” - „Металург” (Запоріжжя) через епідемію у таборі „Дніпра”. До честі запоріжців, вони не роздмухували скандал, як це зробив „Металіст”. Тоді ні в кого правильність такого рішення не викликала сумніву. Ані в ФФУ, ані в КДК. Нинішній же скандал підняв Стороженко. Він дуже активно критикував Бюро ПФЛ за це рішення, проводив пропагандистську роботу. Він нав’язує свою думку іншим футбольним функціонерам. У цій ситуації йому потрібно бути більш толерантним. Зрозуміло, він лобіює інтереси „Металіста”, але й „Карпати” також заслуговують на повагу!

До теми

Де і коли переносились футбольні матчі через епідемію в команді

27 лютого 2007 року
Матч Кубка ліги між командами "Арка" (Гдиня) - "Лех" (Познань) було перенесено через епідемію грипу в команді з Гдині. Клуб повідомив, що в команді залишилось 12 футболістів, що можуть тренуватися і грати. Матч відбудеться 21 березня о 18:00.

Джерело: www.lechpoznan.net/index_eng.php?akcja=news&idn=4293

12.04.2006 15:00
Сразу 17 игроков чешского "Брно" заболели гриппом

ПФЛ Чехии приняла решение перенести два матча с участием "Брно" из-за эпидемии гриппа, которая поразила 17 игроков команды. В настоящее время "Брно" идет на 14-м месте в чемпионате Чехии.

Источник: news.sport-express.ru/online/ntext/13/nl131975.html

SFA agrees to postpone flu-hit Tannadice clash
ANGUS WRIGHT
DUNDEE United's home match against St Mirren in the Tennent's Scottish Cup third round has been postponed due to an outbreak of flu at Tannadice.

sport.scotsman.com/topics.cfm?tid=144&id=29272007

06.01.2007

Шотландська Федерація Футболу погоджується перенести матч в м. Данді в зв’язку з епідемією грипу.

Ангус Райт

Домашній матч команди «Данді Юнайтед» проти «Сент-Міррена» в третьому раунді Кубку Шотландії перенесено на 16 січня в зв’язку з епідемією грипу серед гравців «Данді». 3 гравці команди травмовані, а 8 – хворі на грип.

11.03.2005
Как стало известно, на сегодняшнем заседании Бюро ПФЛ была удовлетворена просьба руководства днепропетровского "Днепра" о переносе матча с запорожским "Металлургом" на более поздние сроки по причине эпидемии гриппа, "выкосившей" ряды днепропетровцев. Первыми ласточками стали Венглинский и Медин, а к данному моменту с температурой слегли уже 19 (!) футболистов. В результате было принято решение о переносе поединка на 12 мая.
www.ua-football.com/ukrainian/high/42318c04.html

С-Е
ГАЗЕТНЫЙ НОМЕР
20.04.2006
УКРАИНА
22-й тур
Гелиос - Заря - 0:0. Оболонь - Бершадь - 6:0. Энергетик - Карпаты - 1:3. Крымтеплица - Динамо-ИгроСервис - 0:0. Газовик-Скала - Спартак И-Ф - 1:0. Спартак С - Сталь Д - 1:0. ЦСКА - Нефтяник-Укрнефть - 2:1. Борисфен - Динамо-2 - 1:2. Матч "Подолье" - "Шахтер-2" перенесен из-за эпидемии гриппа, охватившей хмельницкую команду.

Испания
КУБОК 1/8 ФИНАЛА
«Атлетико» - «Сарагоса» - :
А этот матч был перенесен в связи с «эпидемией» гастроэнтерита, скосившей сразу 14 (!) игроков мадридского клуба. Среди них - Люксен, Габи, Саинос, Антонио Лопес, Браулио, Фалкон... Чего они там на Новый год сожрали - никому не ведомо.

Журнал "Футбол"

22 ОКТЯБРЯ 12:21
Четыре матча в Латвии перенесены из-за гриппа

В латвийском хоккейном первенстве вновь произошли изменения в календаре. ЛХФ перенесла на неопределенный срок три блажайших матча, а еще один состоится в другом месте и в другое время. В латвийской федерации хоккея пошли на такой шаг, в связи с эпидемией гриппа и невозможностью некоторых команд укомплектовать составы на матчи национального первенства (в заявке должно быть как минимум 16 хоккеистов).
Как пояснили Sportsnews.Lv в ЛХФ, "инициатива исходила от "Вилки ОП" и "Энергии". У рижан из строя выпали десять игроков, у литовского клуба - более половины состава.
Таким образом, не состоятся матчи: "Латгале" - "Энергия" (22-23 октября) и "Рига-2000" - "Вилки ОП" (23 октября). А встреча "Рига-20" - "Металлург", которая должна была пройти 23-го во Дворце спорта, будет сыграна в тот же день на ледовой арене в Пиньки.

January 1973

A full league programme in Scotland, but Celtic's match is postponed due to the 'flu epidemic.
ds.dial.pipex.com/bob.dunning/thirty32.htm

Січень 1973

В Шотландії відбувся повний тур футбольного чемпіонату окрім матчу команди «Селтік», що було перенесено в зв’язку з епідемією грипу серед гравців «Селтіку».

However, with eight Arsenal players suffering from flu (which had led to their match the previous weekend being postponed) and the pitch deteriorating badly due both to heavy rain and also being host to the Horse of the Year show the previous week, conditions favoured the Wiltshire side.
en.wikipedia.org/wiki/Football_League_Cup_Final_1969
Незадовго до фінального матчу Кубку Англійської Ліги в 1969 році вісім гравців «Арсеналу» захворіли на грип, в результаті чого команда пропустила календарну гру чемпіонату у вік-енд, що передував фіналові Кубку.

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Просмотров: 1253 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz