Четверг, 2024-04-25, 3:27 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Март » 9 » Як карпатівці львів`янкам квіти і поцілунки дарували
Як карпатівці львів`янкам квіти і поцілунки дарували
9:30 AM
Жодна з акцій, що їх проводили у супермаркеті "Арсен" 8-го березня, не мала такого успіху, як ті, що відбувались біля маленьких заокруглених прилавків із зелено-білим гербом. Цілу годину біля них годі було пройти. Галаслива дітвора, приємно здивовані жінки та дівчата, усмішки футболістів "Карпат"...

Все почалося з обіду, коли в "Арсенах" на Сихові та на проспекті Чорновола львів`янок вітали четверо молодих карпатівців. На Сихів прийшли Андрій Сагайдак та Олег Женюх. Андрій Ткачук та Олег голодюк дарували квіти в іншому "Арсені". Усі футболісти виявили пунктуальність і на акцію не запізнилися. Сагайдак одразу зателефонував до Ткачука і дуже здивувався, коли той сказав, що від людей проходу немає. Коли хлопці зайшли в супермаркет, то зрозуміли, про що говорив Ткачук. На них уже чекали.
Оскільки юні карпатівці вперше брали участь у подібній акції, спочатку поводилися трохи невпевнено. Але за кілька хвилин, коли вони побачили доброзичливість відвідувачів супермаркету, хвилювання минуло. Усім жінкам та дівчатам футболісти дарували тюльпани, прапорці, а також клубні листівки, на яких ставили свої автографи. Поруч з футболістами постійно крутилися наймолодші карпатівські уболівальники. Вони чекали на конкурси, аби отримати призи. Діти знали, що суперприз - диск "Зеленим на біле" виробництва студії "Карпати-ТБ". Окрім нього розігрувалися карпатівські ручки та наклейки. Щоб отримати їх, довелося відповідати на запитання про "Карпати".

Активну участь у конкурсах брали й дівчата, які вигукували свої варіанти відповідей - ще до того, як ведучий встигав закінчити запитання. Було весело, адже чимало дівчат та дітей чи не на всі питання кричали "Худоб`як!" або "Батіста!". Їхні прізвища звучали навіть у такому питанні: "Хто забив перший гол за "Карпати" в українських чемпіонатах?" В цілому ж виявилося, що навіть діти добре знають історію та сучасність "зелено-білого" клубу.

А в 16:00 організатори акції приготували "десерт". В "Арсен" на Зеленій прийшли Сергій Пшеничних та новобранець "Карпат" Ярослав Сворак. Хоч останньому лише "стукнуло" 18 років, він поводився розкуто і якби фани "зелено-білих" бачили його ініціативність під час роздавання квітів та прапорців, неодмінно нагородили б його своїми фірмовими оплесками. Сергій Пшеничних узагалі був схожим на голівудського актора з голівудською ж усмішкою. Дівчата просто танули, коли лівий захисник "Карпат" дарував їм тюльпани. Гравці робили це щиро, без жодного натяку на примусовість. Спілкування з дітьми та старшими уболівальниками їм справді подобалося.

Тим часом в "Арсені" на Науковій був не менший "бум". Максим Фещук та Андрій Новак миттєво увійшли в роль ведучих і на ходу вигадували різноманітні конкурси. Один з них полягав у наступному: дівчатам потрібно було набити надувну кульку на нозі якомога більше разів. Переможці отримували поцілунок від карпатівців.

Що тут говорити, задоволеними залишилися всі. Безперечно, такі акції залишаться в памяті всіх, хто був того дня в "Арсенах". Можна не сумніватися, що наступні домашні матчі зберуть на стадіоні "Україна" ще більше уболівальників, а радше - уболівальниць.

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Просмотров: 945 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz