Суббота, 2024-04-20, 11:30 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2007 » Март » 3 » Звіт перед уболівальниками
Звіт перед уболівальниками
9:45 AM
За чотири дні до початку другого кола чемпіонату України львівські “Карпати” всією командою вирішили піти до кінотеатру. Завітали до сихівського кінопалацу не лише футболісти, а й тренери та керівництво клубу.

Втім колективний перегляд якогось голлівудського блокбастера “зелено-білим” не вдався. Метою “карпатівців” було зустрітися зі своїми вболівальниками та разом із ними обговорити підсумки першого кола української першості.

У залі кінотеатру того вечора зібралась одна двадцять восьма стадіону “Україна”: на зустріч із львівськими футболістами прийшло близько тисячі вболівальників. Для багатьох присутніх не вистачило місць, тож, аби побачити своїх улюбленців, глядачі окупували проходи. Зустрічі з фанами “зелено-білі” проводять уже не вперше: торік першолігові “Карпати” зустрічалися зі своїми прихильниками в тому ж залі, а влітку 2006-го вихід до української “вишки” святкували в Оперному театрі.

“Зелено-біла” вболівальницька братія навіть у залі кінотеатру поводилася відповідно: переглядаючи фрагменти матчів “Карпат” у першому колі, фанати емоційно святкували кожен гол “зелено-білих”. Переглянули і звіти про зимові збори “Карпат” в Анталії виробництва клубної телестудії “Карпати ТБ”. Її продукт – програму “ПроКапати” – вже з другого кола зможуть дивитися в семи обласних центрах західної України: на Львівщині, Тернопільщині, Івано-Франківщині, Волині, Закарпатті та Буковині. Впродовж березня розпочнуть показ програми й у Рівенській області.

Президент “Карпат” Петро Димінський вручив зелено-білі футболки новачкам, котрі взимку долучилися до команди. Троє з них – Андрій Сагайдак, Ярослав Мартинюк та Олег Голодюк – вихованці школи львівського клубу та ще донедавна футболісти “Карпат-2”. Голкіпер Андрій Новак переїхав до Львова наприкінці минулого року з івано-франківського “Спартака”, а білорус Лєонід Ковєль став “карпатівцем” цього тижня. Поява останнього в команді Олександра Іщенка для багатьох була несподіваною. На батьківщині молодого нападника вважають одним із найталановитіших форвардів за всю історію незалежного білоруського футболу, свого часу Лєонід навіть перебував на оглядинах у лондонському “Арсеналі”. Співвітчизник новоспеченого 11-го номера “Карпат” Аляксєй Сучков знає Ковєля з виступів за збірну. “У нього спокійний характер, тож у колектив впишеться швидко, а рівень гри у хлопця й так доволі високий”, – каже півзахисник команди про новачка.

Саме Аляксєя Сучкова торік уболівальники визнали найкращим гравцем львівського клубу. Цього ж року, за підсумками інтернет-голосування, “зіркою “Карпат” нагородили іншого флангового півзахисника – Ігоря Худоб’яка. Ідея вручення такого трофею спала на гадку фанам “зелено-білих” із діаспори. Акрилову зірку вони вже вдруге виготовили за свій кошт і літаком доправили до Львова.

“Чи залишить незабаром Ігор Худоб’як “Карпати?” На запитання, що найбільше цікавило фанатів “Карпат”, у сихівському “Кіно” відповів почесний президент клубу Петро Димінський. За його словами Худоб’як залишається “карпатівцем”, адже має контракт із клубом і саме разом із львів’янами має з одного з найперспективніших молодих футболістів країни стати одним із найкращих.

Петро Димінський розповів і про реконструкцію стадіону “Україна”, яку розпочнуть уже в травні. Клуб за власний кошт постелить на головній львівській арені новий газон, встановить системи дренажу та підігріву, таким чином приведе стадіон у відповідність до всіх норм ПФЛ. Масштабніша реконструкція, яка включає, зокрема, й появу нового сучасного табло, стане можливою 2008-го, коли спорткомплекс “Україна” з усіма прилеглими територіями передадуть “Карпатам” в оренду на десять років.

У новому статусі вболівальникам представили віце-чемпіона Європи в складі української “молодіжки” Миколу Іщенка. В Анталії партнери по команді обрали центрального захисника капітаном. Від імені всієї команди Іщенко пообіцяв, що у другому колі “Карпати” зроблять усе можливе, щоб не розчарувати своїх прихильників, і запросив усіх присутніх відвідати дебютну гру команди у другому колі. Матч відбудеться цієї неділі, а протистоятиме львів’янам криворізький “Кривбас”. У першому колі “зелено-білі” поступилися криворіжцям із рахунком 0:3, тож тепер намагатимуться реабілітуватися перед рідними трибунами. Зустріч розпочнеться о 16.00. Потрапити на поєдинок можна, придбавши квиток у касі стадіону або за абонементами на ігри другого кола, продаж яких триває.

Станіслав Лемешко

Просмотров: 825 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz