Суббота, 2024-04-20, 11:42 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2006 » Декабрь » 29 » Хто буде новим генеральним спонсором „Карпат”?
Хто буде новим генеральним спонсором „Карпат”?
7:16 PM
Львівські „Карпати” – одна з небагатьох команд вищої ліги, на футболках якої немає логотипу генерального спонсора. Попередній спонсор команди - підприємство „Західна нафтова група” (торгівельна марка WOG) – свідомо пішла на цей крок, аби клуб зміг отримати додаткові кошти від залучення нового генерального спонсора. „Західна нафтова група” й надалі співпрацює з ФК „Карпати”, але в іншому статусі.

Перше коло нинішнього чемпіонату було дуже насиченим для клубу у сфері рекламної та маркетингової діяльності. „Футбольний клуб «Карпати» активно проводить роботу щодо залучення рекламодавців, - говорить генеральний директор клубу Олександр Єфремов. - Не секрет, що рекламні і спонсорські надходження складають левову частку доходів клубів, і не лише в Україні. «Карпати» стартували у вищій лізі після дворічної перерви. Але назвати нас дебютантами аж ніяк не можна. У минулому сезоні «зелено-білі» стали півфіналістами Кубка України, обігравши трьох представників вищої ліги, в тому числі чемпіона та бронзового призера. Клуб володіє однією з найпотужніших інформаційних інфраструктур. Офіційний інтернет-сайт клубу постійно посідає місце у чільній двадцятці найпопулярніших інтернет-ресурсів України. Клубна газета розповсюджується у семи областях Західної України. Таку ж аудиторію з 2007 року матиме тижнева телевізійна програма «ПроКАРПАТИ». Усі офіційні матчі «Карпат» транслюються центральними або регіональними західноукраїнськими телеканалами.

Запрошення до співпраці з ФК „Карпати” отримали вже понад 300 бізнес-структур України. Безумовно, ми би дуже хотіли, аби всі найпотужніші львівські бренди – ЛАЗ, „Світоч”, „Галка”, „Галичина”, „Львівське” - були представлені на рекламних площах „Карпат”. Але бізнес – справа глобальна, тому спонсорами (генеральним, титульним, ексклюзивним) можуть стати як компанії з Києва, Сходу України, Криму, Росії, так і з далекого зарубіжжя. Принципово тут, аби ідеологія спонсорів відповідала ідеології клубу, а це – безкомпромісність, активність, успішність.”

ФК „Карпати” також просуває у футбольну спільноту та ПФЛ ідею, після втілення у життя якої з Нового року буде дозволено розміщати рекламу не лише на футболках гравців, але й на шортах та гетрах, як це успішно практикується у провідних європейських чемпіонатах.

Інформаційний центр ФК „Карпати”

Просмотров: 637 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz