Четверг, 2024-04-25, 8:48 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2006 » Декабрь » 28 » Львівські депутати ще не готові порозумітися з ФК «Карпати» щодо передачі в оренду с.«Україна»
Львівські депутати ще не готові порозумітися з ФК «Карпати» щодо передачі в оренду с.«Україна»
6:51 PM
Депутати Львівської міської ради не змогли сьогодні, 28 грудня, прийняти ухвалу «Про затвердження попереднього договору, укладеного між Львівською міською радою та ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати»». Більшість депутатів, які виступили з цього питання, визнали ухвалу, яку підготували виконавчі органи мерії, «сирою».

Відповідно до проекту ухвали депутатський корпус мав затвердити попередній договір, укладений між Львівською міськрадою, в особі міського голови Андрія Садового, та ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати», в особі генерального директора Олександра Єфремова. Попередня домовленість про це між містом та футбольним клубом була досягнута під час переговорів, проведених у Львові 20 листопада цього року. Тоді сторони уклали попередній договір, за яким на першому етапі співробітництва Львівська міськрада мала надати в оренду стадіон «Україна» та споруди, призначені для його обслуговування, терміном на 364 дні. Також ЛМР зобов’язувалася надати ТзОВ «КПФ «Карпати» пільгу зі сплати орендної плати шляхом встановлення її розміру в сумі одна гривня на рік.

Водночас передбачалося, що своею чергою ТзОВ «КПФ «Карпати» власними силами, за власний рахунок та без права компенсації здійснюватиме невідємні покращення орендованого майна з метою приведення стадіону «Україна» до вимог Федерації Футболу України.

Однак в депутатів виникло багато зауважень до пункту 4.1 договору, де йдеться про те, що Львівська міськрада зобов’язується укласти договір оренди спортивного комплексу, а також земельних ділянок для його обслуговування (відповідно до затвердженого містобудівного обґрунтування) на термін не менше як 10 років за умови виконання ТзОВ «КПФ» Карпати» своїх зобов’язань щодо реконструкції стадіону.

Після висловлення низки зауважень щодо незадовільної підготовки проекту ухвали, депутати 60 голосами «за» вирішили перенести розгляд цього питання на наступне засідання сесії. Зауважимо, що депутати практично не мали змоги ознайомитися з проектом ухвали, бо отримали його в останній момент.

Джерело: Західна Інформаційна Корпорація

Просмотров: 608 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz