Суббота, 2024-04-27, 1:12 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2006 » Декабрь » 25 » Купіть собі трохи „України”!
Купіть собі трохи „України”!
8:47 PM
Раритетний 40-річний трав’яний газон стадіону „Україна”, на якому грали Яшин, Блохін та Шевченко, здобували легендарні перемоги львівські „Карпати”, а також визначився перший чемпіон незалежної України, весною піде з молотка.

Як відомо, наприкінці травня розпочнеться повна реконструкція домашньої арени львівських „Карпат” стадіону „Україна”. Нинішній газон, що вірою і правдою понад 40 років служив „зелено-білим”, як для футбольних цілей вже своє вичерпав і не відповідає вимогам часу. Тож пізньою весною „Україна” матиме новеньке ультрасучасне покриття.

Нову травичку вже дбайливо вирощує Служба з обслуговування футбольних полів ФК „Карпати”, одна з найкращих не лише в Україні. Її керівник Юрій Костюк повідомив Інформаційному центру ФК „Карпати”, що вже з Нового року Служба з обслуговування футбольних полів ФК „Карпати” суттєво розшириться. Окрім доглядання за полями, де тренуються та грають карпатівці (а це – стадіон „Україна” та прилеглі до неї верхні поля, стадіони „Прогрес”, СКА, „Юність”, поля на клубній базі в Брюховичах, Великому Дорошові та Дублянах), структурою буде створено розсадник з вирощування рулонного газону на території 10 га у Радехівському районі Львівщини.

„Під час відрядження до Англії я був вражений тим, з якою любов’ю там доглядають за газонами, кожен з них є справжнім витвором мистецтва! – каже Юрій Костюк. - На жаль, Львову до цієї культури ще рости і рости. Вірю, що міська рада Львова, що пропагує європейськість нашого міста, таки візьме курс на його озеленення. Наша організація готова буде долучитись до такого проекту, причому коштуватиме це місту удвічі, а то й втричі дешевше, аніж за таку роботу взялися б іноземні підрядники. Також ми надаватимемо послуги у сфері декоративного садівництва. „Газон за день” – так називатиметься наша послуга з обладнання якісним трав’яним газоном невеликих за площею дачних та присадибних ділянок.”

За словами Юрія Костюка, Служба з обслуговування футбольних полів ФК „Карпати” вже отримала замовлення на 4 гектари високоякісного футбольного газону. Консультуватиме організацію науковий співробітник Київського Національного Університету ім. Т.Шевченка, заступник голови комітету з питань стадіонів ФФУ Олександр Сенчило.

Повертаючись до нинішнього газону стадіону „Україна”, зазначимо, що усі охочі придбати „клаптик історії” отримають відповідний сертифікат, а також матимуть змогу бути особисто присутніми при „вирізанні” та подальшому встановленні частинки легендарного газону на своїй дачній ділянці.

Замовлення прийматимуться з Нового року за телефоном 8 (0322) 75-99-50

Інформаційний центр "Львівський футбол"

Просмотров: 685 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz