Пятница, 2024-03-29, 12:29 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2006 » Декабрь » 24 » Євген Шмаков: „У цьому сезоні проявив себе на третину можливостей”
Євген Шмаков: „У цьому сезоні проявив себе на третину можливостей”
3:18 PM
Опорний півзахисник „зелено-білих” поділився з тижневиком „Карпати” думками про минулий сезон

Сезон „хвилеріз” „Карпат” Євген Шмаков провів нестабільно. І хоча він відіграв практично усі матчі, частенько в його бік летіли критичні стріли від головного тренера Олександра Іщенка. Опорний хав розуміє, що в перших матчах у вищій лізі відіграв не так, як він нього вимагали уболівальники та керівництво клубу. Проте у наступному колі Євген обіцяє виправитись.

- Євгене, цей сезон був у тебе першим у вищій лізі. Які враження залишилися від нього?

- Я думаю, що результат відповідає нашій грі. Це зовсім інший рівень, порівняно з першою лігою. І все ж ми показали себе з кращого боку. Впевнений, що суперники нашу команду добре запам’ятали. Звісно, це початковий рівень, не все нам вдавалося, але команда обов’язково прогресуватиме і в другому колі порадує фанів голами.

- Як команді вдалося перебороти перші невдачі?

- Не буває такого, що команда постійно виграє. Без поразок немає перемог. Кожна невдача націлює на перемогу. Ми жили думками про ігри, були одностайним колективом. А ще у нас хороший тренер. Мабуть, це його заслуга, що нам вдалося перебороти перші невдачі. З кожним гравцем він розмовляє індивідуально, знаходить потрібні слова.

- Чому у гостьових матчах „Карпати” перемагали удвічі більше, аніж вдома?

- У гостях ми грали другим темпом, на контратаках. Вдома ж перед нашими уболівальниками ми грали в атакуючий футбол, але дався взнаки брак досвіду. Тому вигравати у Львові, незважаючи на безліч гольових моментів, було непросто. Але досвід обов’язково прийде.

- Як вважаєш, свою роботу ти виконав?

- Про це потрібно в тренера питати. Я готовий докласти максимум зусиль, аби грати краще. Розумію, що моя робота не бездоганна, були в мене огріхи. Гадаю, що у цьому сезоні проявив себе на 30%.

- Маєш на увазі, зокрема, епізод у Запоріжжі, коли не втримав гравця, який забив „Карпатам” гол? Щоправда, після цього ти значно активізувався і намагався свою помилку виправити...

- Так, після цього ми пішли в атаку, і, вважаю, що я непогано проявив себе у цій грі. Мені дуже хотілося реваншуватися за цей прикрий епізод. Добре, звісно, що ми виграли, але хочеться пропускати менше.

- В якому матчі команді було найважче грати, а в якому найлегше?

- Найлегші матчі були проти „Динамо”, запорізького „Металурга”, „Іллічівця”. Тобто проти команд, які самі грають й іншим дають. А не пощастило нам у Донецьку та в Одесі. Трохи фарту, і ми могли б закінчити сезон на вищому місці.

- Як команда святкувала перемоги?

- Якщо чесно, то немає на це часу. Йде сезон, постійні тренування, матчі... Відпочити можна тепер, коли матчі закінчилися. Після останньої гри проти „Арсеналу” у нас була зустріч із керівництвом. Нам нагадали про завдання і кожному побажали гарно відпочити та нормально підготуватися до другого кола.

- Перед матчами є в команді особливі традиції?

- Ходимо до церкви в Брюховичах. Це організовує Юрій Михайлович Дячук-Ставицький.

- Про відпочинок вже подбав?

- Відпочиватиму в Єгипті. Разом зі мною летять мої друзі з Хмельницького, а ще знаю, що неподалік відпочиватиме Василь Кобін.

Розмовляв Ростислав Ящишин

Просмотров: 686 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz