Пятница, 2024-04-26, 8:34 PM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Чи згідні ви проведенню турніру Кубок "Лева"
Всего ответов: 216
Главная » 2006 » Декабрь » 18 » Коли „Карпати” виграють, я... отримую призи!
Коли „Карпати” виграють, я... отримую призи!
3:54 PM
Клубна вечірка фанів „зелено-білих” визначила переможців фотоконкурсу, що два місяці тривав на сторінках тижневика „Карпати”

Фотоконкурс, що його організували торгова марка „Перлова” та тижневик „Карпати” під назвою „Коли „Карпати” виграють, я...” завершено. Усі учасники конкурсу залишилися задоволеними, навіть якщо не перемогли. Щоб вручити подарунки переможцям та нагородити втішними призами інших учасників конкурсу, ФК „Карпати” та торгова марка „Перлова” організували вечірку в Ґранд-клубі „Софія”.

Фани-учасники вечірки привітали Назара Антонова з Дрогобича, якого, на жаль, не було на врученні через термінове відрядження до Києва, Василя Андруника та В’ячеслава Новицького з перемогою. Двоє перших конкурсантів отримали по DVD-програвачу, третій – телевізор. До речі, цього ж дня донечка Василя Андруника святкувала перший місяць свого життя. Про історію фото розповідає сам автор: „Я фотографував весілля. Це була субота, коли „Карпати” грали проти київського „Динамо”. Центром саме йшли фани киян. Потім йшли наші фани, скандували, співали карпатівських пісень. Ми потрапили у вир. Наречена, звати її Ірина, взяла шалик і почала кричати: „Карпати” – чемпіон!”. Це було несамовито! Потім, коли усі побачили це фото, сказали, що вийшло дуже оригінально. Побачив на сайті „Карпат” інформацію про конкурс і вирішив надіслати фото, хоча на перемогу й не сподівався. Дуже приємно, що переміг, бо я палко вболіваю за „Карпати”: коли приходжу з матчів, потім кілька днів болять вуха й горло”.

В’ячеслава Новицького визначили переможцем за найоригінальніше фото. Ось як він розповідає про нього: „Це фото я зробив у Німеччині на чемпіонаті світу. Ми приїхали з Лейпцига до Гамбурга на другу гру збірної України. Зранку мені надіслали SMS, що „Карпати” вийшли у вищу лігу. Ми з другом Олегом вирішили провести акцію. Взяли карпатівський шалик і пішли на Ріпербан – це такий район „червоних ліхтарів”. Зайшли в перший-ліпший стрип-бар, обрали найкращу стриптизерку, бо там усі страшні. Домовилися, що вона попозує нам з шаликом. Потім вона ще з нами для себе зробила фото. Каже: „Давайте шалик!”. Почала кричати: „Карпати”, „Карпати”, я вболіваю за „Карпати”!..” До речі, навіть грошей за це з нас не взяла. Добра людина виявилася. У нас з другом в обидвох є такі фото. Я надіслав, а він ні. Я взагалі-то думав у трійку лідерів увійти, бо фото оригінальне, але про перше місце якось і не мріяв”.

Свято не скінчилося навіть коли переможці отримали свої призи. ТМ „Перлова” на цьому вирішила не зупинятися і запропонувала фанам конкурс на знання історії клубу. Переможцям, звісно, організатор конкурсу вручав пакетик з власною продукцією. Загалом фани досить непогано знають про клуб. Скажімо, на запитання щодо прізвища єдиного зімбабвійського легіонера „Карпат” Генрі Мутамбікву відповідь знайшлася одразу. Так само, як і про автора першого голу „Карпат” у клубній історії. За відповідь: „Анатолій Крощенко” переможець отримав приз. Не виникало проблем і з іншими запитаннями, а от коли ведучий запитав про найкращого бомбардира „Карпат”... Покладок, Габовда, Кульчицький, Юрчишин... На допомогу хлопцям, яким гріх не знати Володимира Данилюка, прийшла... чарівна дівчина Ірина і першою назвала його прізвище.

Ростислав Ящишин

Просмотров: 726 | Добавил: lviv-football | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz