Пятница, 2024-04-19, 5:31 AM
SITE LOGO
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Тестовый раздел » Тестовый форум » Додавання новин
Додавання новин
mapkiДата: Вторник, 2007-01-23, 9:19 PM | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Проверенные
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Як додавати новини на сайт? Є сканер. Можу скидувати матеріли СПОРТИВКИ, на зразок цього:
ФК "Львів" бере курс на Ялту
У неділю, 21-го січня, ФК "Львів" закінчив перший зимовий етап підготовки до другої частини чемпіонату України у першій лізі. На завершення втягуючих тренувань підопічні Богдана Бандури зіграли двосторонній спаринг на львівському стадіоні "Юність". Гра закінчилася нульовою нічиєю.
"Загалом я задоволений І цим матчем, і проведеними заняттями після свят, - зазначив головний тренер ФК "Львів". - Хлопці порухалися, відчули м'яч, оскільки до цього ми працювали переважно без м'ячів. Зараз на перегляді в команді чимало людей, на оглядинах різні молоді футболісти. Декого після цієї гри ми відправили додому. За великим рахунком, з тими, хто складатиме кістяк колективу, ми визначилися. Можливо, до нас приєднається ще 1-2 гравці, з якими підпишемо контракти". "
Варто підкреслити, що до 5-ти новачків (Марущак, Сапуга, (Ільчишин, Худзік, Мандзюк), про яких "СПОРТИВКА" вже повідомляла, додався ще добре відомий західноукраїнським прихильникам футболу Любомир Гальчук (виступав за "Волинь", "Газовик-Скалу", останній клуб - "Іллічівець" (Маріуполь), який підписав офіційний контракт із львів'янами.
Не виключено, що до команди зі Львова також приєднаються воротар Ігор Білан (уродженець Дрогобича, останнім часом виступав за сімферопольський "Динамо-ІгроСервіс") та гравбць Олександр Губій (родом із Волині, але на контракті у Кременчуку). Щоправда, остаточно питання з цими футболістами з'ясується дещо пізніше.
У середу, 24-го січня, львівські футболісти виїжджають на другий тренувальний збір до Ялти. Там заплановано провести три товариські матчі. Зокрема є вже конкретна домовленість, що зіграють із "Нафтовиком" з Охтирки. Кримський збір триватиме до 5-го лютого. Після цього (з 12-го до 25-го лютого) ФК "Львів" тренуватиметься у Молодіжному (а не у Севастополі, як повідомлялося раніше). І на завершення підготовки до офіційних матчів чемпіонату - відбудеться вояж до Туреччини на 14 днів.
В. Павлишин. Газета "СПОРТИВКА"


Сообщение отредактировал mapki - Вторник, 2007-01-23, 9:35 PM
 
Форум » Тестовый раздел » Тестовый форум » Додавання новин
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Хостинг от uCoz